Dagens HISS!
Så otroligt...vackert. Enkelt men vackert.Since you been gone (8)

Men hej på eeer! Det var ett bra tag sen, kan man säga. Men det har hänt en hel saker här hemma, saker som gjorde att jag inte ville/kunde/orkade blogga. Men ja, nu är det nya tag, tror jag. *Suck* (Jag är så enormt trött på allting! Vill bara ha sommarlov nu.)


Ja... Idag har jag i alla fall hoppat med Valle! 50 cm tog vi oss över, det är en väldigt liten höjd till skillnad från de 120 han hoppade innan. Men detta passar oss. :D

Jag har inte så mycket mer att säga... Måste nog gå ut och ta lite luft, för jag har ont i huvudet!
Bilden är inte från idag x)


Zingo
Lilla valpen som fortfarande är kvar, åker i Juni. Världens gladaste valp! ♥

Nu har jag precis gjort flugmedel, två olika så får se vilken som fungerar bäst!

Sommarnytt!

Har suttit och kikat runt, räknat lite på det och bestämt mig för vad jag ska köpa när jag får pengar!

Stäng
flugkrämen

x2


Går på runt 700kr men det får det vara värt! Myggen har redan börjat komma och förra sommaren kliade hon sig rätt mycket, denna sommar ska de dessutom gå i en hage bredvid en myr så kommer vara ÄNNU mer myggor! Det går framåt för oss, vi tränar lite på ridningen, jag sitter upp, hon försöker backa, svänga osv men så fort hon tänker framåt är det beröm och jag hoppar av och vi gör något annat. Hon får helt enkelt lära sig att man ska gå framåt även när någon sitter på, det kommer ta sin tid men det får det vara värt! 

Ska även försöka börja träna lite med Vilja nu om jag ska köra henne i sommar eftersom Manni har bebis snart, det är nära nu!! Naturen blommar!