studiedag

Haft studiedag idag så när jag vaknade vid tio släppte jag ut alla valpar och städade lite nere och gick sen till stallet och kom nyss hem, har alltså varit där hela dagen, hade visst glömt att äta oxå! haha! 

Bettan och jag var först på Malins ridbana där vi tränade ligg och bekantade oss med en tunna, visade att hon skulle sätta upp frambenet på den och gav godis, hon fattade direkt och tyckte det var jätteroligt, hon blev lite osäker när hon skulle sätta upp frambenet på tunnan så hon valde att butta fram tunnan med frambenen istället, hon var iaf jätteduktig, tränade lite på att flytta fram och bakdelen och även där var hon duktig! 
Sen tog vi en tur i skogen där vi mötte en grävling och en travhäst så att Bettan trodde hon skulle dö, hon var riktigt riktigt rädd och stressad och fick ingen kontakt med henne överhuvudtaget, blev en släptur i grimskaftet hem.. Hon lugnade ner sig snabbt och myste lite i paddocken, filmade även så tänkte sätta ihop nån film i helgen!

Grejade lite i stallet, solade och lyssnade på musik, sen kom Jenny och då tog vi 4km:arn tillsammans precis som igår, mys! Då träffade vi på några rådjur oxå, haha!

Promenad med en del av gänget!<p>Å resten av gänget!</p>

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback