Horsenality, Bettan, då & nu


2 September 2011 fyllde jag i den här och hon blev RBI (Right Brain Introvert).
"dessa hästar är oroliga men istället för att springa iväg, så går de in i sig själva, in i sitt skal. Om pressen fortsätter att öka så exploderar de till sist. Dessa hästar kallas ofta för "oberäkneliga" för de kan se lugna och fina ut, men plötsligt , oväntat smäller det. Dessa hästar blir därför ofta missförstådda för att bara för att de inte springer, så är de lugna, vilket är fel."


22 Mars 2012, idag fyllde jag i en ny sån här, hittade den på svenska den här gången så det var lättare att fylla i den nu. Det har ju förändrats rätt mycket och hon är nu LBE (Left Brain Extrovert). 
"Hästarna som hittar på bus, de kan bita / smaka på allt, blir snabbt uttråkade, är de på fel humör är svaret på alla frågor NEJ. Gå snabbare? NEJ Stanna NEJ, Bli fångad NEJ. Behöver de göra något de inte vill kan de lätt bli introverta - slöa, medan vissa visar tydligt att de inte tycker om det, och kan i extrema fall bli aggresiva och farliga. Vad ska du göra åt saken om jag inte hoppar? De vet hur de ska överlista sin människa och har de tråkigt gör de det bara för att ha kul." 

Det har förändrats väldigt mycket, känner henne mycket bättre nu! Ska göra en i slutet av sommaren och i vinter innan hon åker. 

Här har ni en tom att fylla i själva! Glöm inte skriva datum!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback