Att släppa kontrollen

... Det gjorde jag igår. Igår var en underbart vacker dag, i alla fall mycket av den. Jag var i stallet i sju timmar sammanlagt, det var ett rekord för vintern, tror jag! Jag skulle prova ut min nya sadel som jag har till Valle, men sadelgjorden var för lång... Så jag får köpa en ny på onsdag.
Jag ställde upp Valle utanför stallet och gick in med sadeln igen, och trodde att han skulle antingen gå iväg, följa efter mig eller bara sticka. Men han stod fint kvar medan jag la in sadeln! Haha så duktig :D Sedan vet jag inte vad som flög i mig, jag tänkte ta ut Valle i hagen men vi gick istället ut på en promenad. Valle gick snabbt med mig och verkade inte alls tycka att det var tråkigt som han brukar!
Dock stannade han till efter 500 meter och ville inte gå mer, så då vände vi... Och började springa. Valle travade jämte mig tillbaka till stallet, åh vad vi sprang! Det var så undebart :D Sedan saktade vi ner men började trava igen, och då saktade vi inte ens till när vi susade förbi grinden till hagen, Valle ville springa meeeer! Haha galen häst :'D Sen började Wilma studsa omkring i hagen jämte för att det var en lös hund någonstans som folk letade efter, så då fick vi gå in i hagen. 

Senare gick jag till ett ställe där jag aldrig varit innan, det är ett ställe med väldigt stora stenar, och jag såg att det gick en väg därifrån! Eller inte väg, men en liten traktorstig... Så jag följde den, jag gick alltså själv, och efter en stund tog vägen slut och man kom fram till en jättefin liten äng, en äng jag trodde att jag aldrig hade sett innan! Det hade jag, men från ett annat håll... underbart :D

Sen hängde jag med min pappa på en promenad, jag trodde att vi skulle gå på stigar men vi gick typ rätt igenom skogen genom kullar, träd, grenar osv... Ut på storavägen och tillbaka med ett annat håll :D Jag hittade ett älghorn.. O.o Och så hittade jag en helt magisk plats där det var ett stoooooort stenblock med en massa, massa vitmossa! Sjukt fint :D
Men det var en braaa dag! Så till er som vill vara med om nåt så kul, det blir roligast om man inte planerar nåt sånt!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback