Tyvärr ingen bra uppdatering...

Jag är nämligen hos pappa, och då vill jag inte sitta vid datorn så mycket :) Men för att det inte ska bli så tråkigt med korta blogginlägg, så lägger jag upp en text jag skrev för ett tag sen.


"Jag har en ganska annorlunda hästhantering. Jag tror starkt på att det går att motivera varje häst till det yttersta, och att slippa tvinga den att göra saker! Det är väl inte så harmoniskt om hästen tvingas, ska den inte göra det av egen vilja?
Då säger ni, om hästen inte ville något, så skulle den inte göra det. ... Fast jo, en häst går tvinga till vad som helst. Det går tyvärr att bryta ner dess psyke ganska lätt.. Sedan är det ju skillnad på tvinga och tvinga. Det kan vara mer eller mindre fel, enligt mig.
Jag tror även på att barfota är mycket, mycket bättre, och att hjälptyglar inte hjälper så mycket. Helt enkelt det naturliga.
På grund av det, har vissa personer försökt trycka ner mig med vääldigt lame kommentarer. Sedan finns det ju underbara personer runt omkring en, som tror på en och stöttar en.
Men jag som trodde att man fick ha en egen åsikt utan att bli hoppad på? Men - jag står på mig, och kommer nog alltid tro starkt på detta hästtänket. Det är enligt mig en väldigt bra väg att gå."


Håller ni med? :>
Kommentarer
Blondin-Fia

håller helt med dig Julia..!2012-01-08 @ 12:05:52
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback