Gör jag detta för min egen skull?

Det är viktigt att det vi gör tillsammans är för oss, dig och mig och inte för någon annan, inte påverkas av dom utanför när det är vi som är tillsammans.
"Det är viktigt att det vi gör tillsammans är för oss, dig och mig och inte för någon annan, inte påverkas av dom utanför när det är vi som är tillsammans."  - Bettan

Gör jag detta för min egen skull? Jag tvivlar på mig själv när det gäller Bettan, är jag tillräcklig? Har jag vad som krävs för henne? 
Har hon vad som krävs för mig? 

Jag har fått erbjudande om sommarhäst. Jag har varken tackat ja eller nej. Jag vill så himla gärna, jag vill utvecklas, träffa och träna en ny individ. Men jag har min Bettan. Gamla Bettan, haha nejdå.
Nu tänker jag inte försöka tänka på en sommarhäst utan bara försöka vara. Hoppas på att när sommaren kommer att det finns sommarbete så det räcker så jag kan ha en sommarhäst. 

Så, gör jag detta för min egen skull?
fråga er det när ni tackar JA till någonting. visst man ska inte vara egoistisk men man ska ALDRIG göra någonting man inte vill och är man då rädd att någon ska bli arg på en så ska man inte ha sånna människor i sitt liv, de ska acceptera, förstå. Du ska våga säga ifrån. Våga vara du.

Låt saker och ting bara ske, låt saker och ting ta tid på sig. Låt det ta den tid det tar, som behövs. Ingen brådska, livet är långt nog för oss båda. Ta vara på varje sekund istället, och gör den till något vacker. - Bettan

Jag tycker om vad hon säger. Man ska inte brådska, man ska ta vara på varje sekund och göra den till något vackert. 

Jag längtar till sommaren, då ska jag göra varje sekund till något vackert, vi ska göra den till något vackert.
Jag och min prinsessa.
Vi. Skogens prinsessor.
För precis så är det, vi tillhör skogen. 

Förresten så tycker jag att om man säger "jag äger henne" och "hon tillhör mig", det är lite skillnad. Säger man "tillhör" känns det mer som hon är med mig, vi tillhör tillsammans. Man kan inte ägas tillsammans. Skillnad.

En annan grej jag saknar med sommaren är när jag och Luttan var ute hela tiden, vi tillbringade hela dagarna tillsammans. Hon åt tillochmed inte när jag inte var hemma vid ett tillfället. Nu för tiden tillbringar vi väldigt lite tid tillsammans, det blir skillnad till sommaren! Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback