Vååår!

Soffy kom till mig igår så på förmiddagen gick vi till stallet och tog med Bettan ut! Tänkte rida men när jag fick på henne tränset och hoppade upp så blev det en helt annan häst, plötsligt hade jag inte kontakt med henne. Var bara att kämpa och få henne att stå still några sekunder och hoppa av. Bytte och tog på henne repgrimman igen och gjorde tyglar utav grimskaftet, då kunde hon minsann slappna av. Ja, bara skicka efter ett bettlöst träns snart! Hon trivs verkligen inte på bett och stressar bara upp sig. 

Haha, har hittat en till knäpp grej med henne, nej, två! För det första står hon still och är lugn som en filbunke om man kliar henne på underläppen, haha! Sen så satte jag mig ner idag där vi var och  då börjar hon longera sig själv, går bara runt runt och byter varv ibland, haha, trodde jag skulle dö. Ställde mig upp och då kom hon in och undrade vi skulle göra, men satte jag eller la mig ner började hon gå runt. Undra hur hon är inlärd ;) haha! 

Jag har nog världens knäppaste, galnaste, envisaste, gladaste, busigaste, smartaste och goaste häst! haha! Går inte en dag utan att jag skrattar åt henne och skäller på henne i nästa stund, hon lär mig någonting varje dag. 
Vackra häst! ♥kanske ska skriva fortsättningen på min faktaserie ikväll? :) Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback