att släppa kontrollen

Igår släppte jag kontrollen. Hade bråkat med Bettan lääääänge sen släppte jag kontrollen och allt klickade. 

Först flyttade jag lite rumpa och framdel på henne, funkade helt ok. Backa även en del för att hon ska lära sig att inte gå PÅ mig. Blev bättre. Hon frågade åtminstonde ibland innan hon gick in i min "zon". 
Skulle sen försöka longera henne lite, haha, glöm det sa Bettan efter tre steg och sen var det igång. Hon karatesparkade och gjorde väldigt fina samlade stegringar.. haha! Tur att jag aldrig är rädd att hon ska träffa mig men får alltid backa när hon stegrar så hon "vinner" ju på det. Tillslut efter jag hade försökt ALLT jag kunde tänka mig så ställde jag mig framför henne och bara frustar emot henne, hon frustar tillbaka sänker huvudet och börjar slicka sig om munnen.. ehm okeeej? tänkte jag, visar underlägsenhet för att jag frustar emot henne.. 

Så försökte jag lite igen men gav upp lika snabbt och fick bara ett busryck och bara sprang och "bockade", hehe! Hon taggar som fan och hänger på, bockar och galopperar som en idiot jag typ bara O_O i nån minut innan jag fattade att vi precis hade busat TILLSAMMANS!!

Sprang iväg och kallade in henne, hon var lite osäker så jag smackade lite och hon kommer i väääärldens trav och bara HEEEEEEEEEEJ, ÄR DUU HÄR?! :D:D:D 
Jag typ dog.

Goa häst, ibland så funkar allt bra, typ 2 utav 10 gånger, haha! 


bild sen förra hösten

Tagga helgen när jag ska sitta utan dator och det ska bli -18, hehe, eller?! 

Skulle det var intressant om jag la upp lite bilder från varje månad från 2011?Kommentarer
rebecka

haha tack!! jag hade helt glömt bort att du hade en blogg!(a)Blogg: http://rrudmalm.devote.se
2012-02-06 @ 10:25:41
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback